Безкоштовні квитки до Кінного театру «Запорізькі козаки» для учасників екологічної акції «Екомісто. Запоріжжя – це Я!»

З нагоди свята День міста Запоріжжя, учні Запорізького вищого професійного училища, які приймали активну участь у екологічній акції «Екомісто. Запоріжжя – це Я!», були запрошені 09.10.2016 до Кінного театру «Запорізькі козаки».

Кінний театр, який знаходиться на острові Хортиця, приготував своїм відвідувачам справжні сюрпризи! Це і театралізована кінна вистава – трюки на конях, бойові вправи зі списами, шаблями і батогом, і старовинний ритуал «Посвята в козаки», і козацький гумор.

Учні прониклися духом козацької вольниці і слави, а також дізналися про традиції, легенди і спосіб життя наших предків, занурилися в чудове і справжнє свято Кінного театру «Запорізькі козаки».

Незабутні враження і море позитиву, при відвідуванні запорізької родзинки і цього культового місця на острові Хортиця, учням були забезпечені.

Славна запорізька земля сповнена нерозгаданих таємниць і легенд. І не потрібно їхати далеко в пошуках місць, де кувалися знамениті козацькі легенди, в Запоріжжі на острові Хортиця є свої острівці переказів до сих пір оповитих ореолом таємниць.

Соціальний педагог Сєргєєва О.А.
Керівник фіз. виховання – Басов П.П.