День Святого Миколая

Шановні запоріжці та гості міста!

Запрошуємо вас 19 грудня до Кінного театру «Запорозькі козаки» на о. Хортиця, аби разом відзначити тепле і яскраве сімейне свято – день Святого Миколая!

Цього дня на території театру діятиме справжня резиденція Святого Миколая, і то не звичайного, а козацького! Знаменитий бородань познайомить дітей з історією цього свята, проведе з ними запальні конкурси, руханки та ігрища, послухає їхні історії про те, як вони поводилися протягом року,за що всі дітки отримають солодкі подарунки. Разом зі старим вони напишуть та віддадуть йому листи зі своїми бажаннями та побажаннями для своїх близьких! Також діти матимуть можливість сфотографуватися з Миколаєм та його помічниками.

У резиденції на вас чекатиме і музичний сюрприз! Зі святковою новорічною програмою перед вами виступлять юні співаки відомого колективу «Арт-стайл»!

Також на вас чекають веселі розваги і карколомні пригоди в компанії Янголятка і Чортеня, котрі допомагатимуть Святому Миколаю звеселяти діточок, роздаватимуть подарунки тим, хто добре себе поводив протягом року і хто виконає деякі прохання бородатого старого. А ще вони разом з дітками під час цікавезного квесту спробують віднайти чарівну сніжинку, без якої свято опиниться під загрозою!

Не залишаться без розваг і батьки діточок та інші дорослі відвідувачі нашого свята! Чарівна ведуча Анна Миронова підготувала для вас різноманітні круті конкурси: на швидкість намотування кушака, проходження по колоді після вживання міцного напою, годування одне одного варениками за допомогою довгих ложок. А також веселі хороводи і запальні танці.

Для всіх бажаючих наші козаки проведуть бойовий майстер клас з володіння арапником, шаблею та арбалетом!

І, звичайно, родзинкою свята стане святковий виступ Кінного театру «Запорозькі козаки»!!! Після закінчення виступу гості зможуть покататися на конях.

Аби свято надовго збереглося в пам’яті, для вас діятиме пересувна фотозона – справжній, запряжений кіньми козацький віз, на якому зможуть покататися і сфотографуватися всі охочі.

Не обійдеться і без святкової ялинки, яку ми разом запалимо наприкінці святкування!

Увага! При вході на гостей чекає особливе святкове частування. Також ви зможете насолодитися смачною зимовою їжею та гарячим козацьким глінтвейном!

Отже,19 грудня, в неділю, Святий Миколай та запорозькі козаки чекають на вас у Кінному театрі! Початок заходу об 11:00, тривалість – 4 години. Вартість квитків – 200 грн. дорослий, 100 грн. дитячий.

Нехай ваше життя буде світлим і теплим! І нехай всі ваші мрії та бажання, які ви загадаєте цього дня в колі друзів та рідних, обов’язково втіляться та збудуться!